avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie unica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie unica

Plata CASS este deductibila la determinarea venitului net pe 2018? Venitul estimat pentru anul 2018, platit, se ia in calcul la determinarea VN pe 2018? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:42, 17 Februarie 2019
Nu este deductibila cass ci doar cas. Impozitul calculat si platit in timpul anului la valorile estimate, se ia in calcul si se va plati diferenta. Urmariti ca aveti acolo in declaratie rublica in care sa treceti sumele platite anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa pentru calcularea venitului net pe 2018 Nicoleta 1956 Nicoleta 1956 Am inteles ca pentru anul 2018 nu se mai emit decizi de impunere de anaf. Pe anul 2017 la calcularea venitului net au fost excluse chetuielile cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica pentru 2018 Margacc Margacc Buna ziua, Sunt PFA si incerc sa imi completez declaratia unica. Am cateva nelamuriri pentru care va rog sa ma ajutati. In declaratia unica completata in ... (vezi toată discuția)
Completare in declaratia unica decontare cas ilbobass ilbobass Buna ziua, Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati cu un raspuns. Sunt PFA si in anul 2017 am declarat anticipat un venit net sub venitul minim ... (vezi toată discuția)