avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Semnatura electronica

Buna ziua. Este obligatorie semnatura electronica atunci când depui declaratia unica pentru un PFI si/sau PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 00:02, 21 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu, deloc. Declarata unica o veti transmite pe internet din contul dumneavoastra cu nume si cnp deschis pe spatiul privat virtual.
Multumesc.
Buna ziua,
Am un PFA nou infiintat pentru a preda chitara la o scoala. In 2018 am avut venituri din activitati independente (Credidam UCMR) si in fiecare an depuneam declaratia pentru venit global la ghiseu.
Am fost la ANAF dupa ce am ridicat PFA-ul de la Registru si au spus ca declaratia unica se depune doar online.
Acum trebuie sa fac cont online pe persoana fizica si declar venitul pe anul trecut si un estimat pe anul asta in care includ si venitul din PFA? Sau fac un cont pentru PFA si unul pentru persoana fizica?
Ce trebuie sa declar la ANAF pentru PFA? Mentionez ca nu e un venit constant. Venitul anual este sub salariul minim/ economie. Vreau sa fac factura online si sa incasez in banca. Mai trebuie stampila?
Multumesc
Pentru mrbal:
Un singur cont pe persoana fizica pe spatiul privat si veti depune acum pana la 15 martie 2019 o singura declaratie unica in care inchideti anul 2018 si treceti si estimatul pentru 2019.
Nu se mai foloseste stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica rectificativa pentru anul 2018 cristianba cristianba Buna ziua, Declaratia unica rectificativa pentru 2018 se face pe acelasi formular care s-a depus initial (formularul pentru estimare 2018) sau pe formularul ... (vezi toată discuția)
Declarare venit din pfa elijahlg elijahlg As putea sa declar venitul din PFA infiintat de o luna? In ideea in care in acest fel as figura cu venit inregistrat la ANAF. Multumesc (vezi toată discuția)