avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procura

Buna ziua.doresc sa stiu daca la o obligatie de plata reprezentand cheltuielile de judecata[onorariu avocatului] plata trebuind facuta catre o persoana cu handicap grav vizual si care nu se afla sub interdictie.Am intrbat avocatul prin ce modalitate doreste parata sa fie facuta plata,iar acesta mi-a raspuns sa depun banii intr-un cont bancar.Deoarece este evident ca o persoana nevazatoare nu poate sa administreze un cont bancar am solicitat prezentarea unei procuri.Raspunsul a fost ca aceasta solicitare reprezinta o sicana si ca ma va executa silit
Cel mai recent răspuns: petre_marian , utilizator 20:23, 18 Februarie 2019
O sa va execute silit la plata cheltuielilor de judecată initiale se vor adauga alte cheltuieli prilejuite cu ocazia executării silite.Dvs sunteti obligat să achitați cheltuieli stabilite printr o hotărâre nu aveti calitatea sa solicitați procura etc.Daca credeti ca sunt fapte de natură penală puteti sesiza organele abilitate dar acest lucru nu va exonereaza la acest moment de plata sumelor datorate.
Am inteles ,vroiam numai sa vad al cui este contul si cine il administreaza,dar daca nu se poate asta este,am sa platesc prin mandat postal cu confirmare de primire nu cred ca creditorul poate emite pretentii asupra modalitatii de plata mai ales ca pana sa primeasca pensia prin card o primea prin posta in prezenta a doi martori asistenti aceasta fiind procedura prev.azuta si de codul civilVa multumesc.
Eu v-as recomanda sa platiti prin executor judecatoresc.
Buna seara Care este diferenta intre plata prin mandat postal cu confirmare de primire si plata facuta prin executor judecatoresc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata prin cec pensie de intretinere pentru minor ContSters379576 ContSters379576 Un părinte nerezident dorește să-și achite pensia de întreținere pentru minor, dar nu o poate contacta în nici un fel pe mama acestuia. La telefonul ... (vezi toată discuția)
Termen pentru plata cheltuieli de judecata nesica nesica Prin hotarare judecatoreasca am fost obligat la cheltuieli de judecata.In hotarare nu se specifica termenul in care trebuie platite si nici modul de ... (vezi toată discuția)
Pot trimite prin posta actele executare? Imparatul Imparatul Pentru ca este foarte departe, tocmai la capatul tarii, paratul pe care trebuie sa-l execut, va intreb, daca pot trimite actele necesare si cereea de executare ... (vezi toată discuția)