avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Calcul cas si cass la concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Calcul cas si cass la concediu medical

Am un salariat pt. care am calculat un concediu medical de 5 zile suportat de angajator in valoare de 518 lei,iar pt restul zilelor lucrate are un venit de 2149 lei. Cum calculez cas,cass,impozit si contributia asiguratorie de munca? Cum inregistrez concediul medical in declaratia 112?
Ultima modificare: Marți, 19 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Calcul contributii concediu medical 2011 ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua Am rugamintea sa ma ajutati putin cu calculul concediului medical si al contributiilor aferente acestuia. Am concediu medical pe perioada 03 - 31 ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - zile acordate, calcul, plata contributii? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa imi spuneti: 1. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FNUASS) ? 2. - ce inseamna: Ore I.T.M. (FS) ? 3. - este corect ca medicul sa ... (vezi toată discuția)
Infiintez pfa, ce datorii salariale am MOCANU DOINA MOCANU DOINA Buna dimineata, Incepand cu luna ianuarie 2014, infiintez un cabinet. Voi avea si o salariata. Va rog sa-mi spuneti, care sunt \\"pasii\\" pe ... (vezi toată discuția)