avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Carti de identitate, acte de stare ... Calatorie cetateni straini casatoriti cu cetateni ...
Discuție deschisă în Carti de identitate, acte de stare civila, pasapoarte, vize

Calatorie cetateni straini casatoriti cu cetateni romani in UK

Buna seara,
sa trec direct la subiect: sunt cetatean roman casatorita cu cetatean marocan, care a obtinut permisul de sedere roman in urma reintregirii familiei, dorim sa mergem in vacanta in Anglia, insa nu stiu daca are sau nu nevoie de viza sotul meu si nu as vrea sa ajungem acolo in aeroport si sa ne refuze intrarea in tara.
Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns daca stiti cum se procedeaza in acest caz.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere permanent ca membru de familie a unui cetatean roman kiki_mihailescu kiki_mihailescu Buna ziua! As dori sa ma ajutat putin cu o problema cu care m-am confruntat inainte de a calatori in scop turistic in Paris, Franta. Sunt cetateana cubaneza cu ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta rommanitza rommanitza buna seara! ma numesc romanitza-cine ma poate ajuta cu citeva explicatii privind obtinerea cartii de rezidenta pe 5 ani? sunt casatorita cu un marocan de 7 ... (vezi toată discuția)