As vrea sa deschid un fast food intr-o comuna si inainte sa merg mai departe as avea cateva intrebari.
Am gasit spatiul ( e foarte greu de gasit ceva liber) insa are cateva probleme, nu are WC-uri, are doar o intrare, are beton pe jos, inainte a fost alimentara, deci nu e pregatit pentru fast food...are apa curenta insa.
Avand in vedere ca nu are wc-uri si nici nu pot sa ii fac, am renuntat la ideea de a avea mese si scaune, din ce am inteles e nevoie de wc-uri daca ai mese si scaune, intrebare e, daca pun mese si scaune pe terasa e nevoie de wc? e o problema daca are doar o intrare?
Spatiul are aproximativ 60mp, nu este compartimentat, practic e o camera mare si pentru ca nu o sa fie cu locuri, as vrea sa il compartimentez putin, am voie sa fac lucrul asta cu pereti falsi?
Legat de ce vreau sa fac, vreau sa servesc doar hot dog, hamburgeri cu sunca, suc, cafea, inghetata la aparat, in principala mancare rece, adica nu o sa frig nimic, as putea face asa ceva luand in considerare ce am scris mai sus?
Multumesc!
Coduri caen
spidii99
Buna ziua. Vreau sa deschid un fast food de marime medie unde clientul sa serveasca masa pe terasa fasfoodului.Intrebare, la ce cod caen ma incadrez. ... (vezi toată discuția)
Cod caen
vasi49
Va rog sa-mi spuneti ce cod CAEN corespunde unei astfel de activitati:
-Prepararea si comercializarea ,exclusiv la pachet,de pizza,paste(preparate din ... (vezi toată discuția)