avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Greseala cont IBAN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Greseala cont IBAN

Buna ziua! Am o mercerie online. Azi am emis primele facturi. Abia in seara asta, dupa ce am pus deja colete ramburs prin posta si curier, mi-am dat seama ca am dat ibanul gresit. Mai exact am scris primul cont in care am varsat capitalul social, dar pe care banca mi l-a inchis doua zile mai tarziu, transferandu-mi banii intr-un cont curent al firmei. Ce se poate face acum? Cum mi se vor vira banii de catre cei de la Posta si curier? Mai pot modifica ceva oare? Maine merg sa intreb, dar pana atunci ma tot gandesc...Multumesc!

Alte discuții în legătură

Monografie comert online colanc colanc Buna ziua.Suntem o societate cu activitate de productie si dorim sa vindem produse pe o platforma de comert online,livrarea fiind facuta de o firma de ... (vezi toată discuția)
Comert on line Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Cum se poate inregistra in contabilitate un produs vandut on line,trimis prin curier sau serviciu de curierat? Produsul sa il expediez cu o factura proforma ... (vezi toată discuția)
Am emis chitanta dar am incasat prin banca vioviod vioviod Vand marfa in tara prin firme de curierat. 1. eu am trimis coletul cu marfa iar in colet am bagat factura si chitanta care reprezinta contravaloarea ... (vezi toată discuția)