avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Toaletare tei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Toaletare tei

Buna ziua, am si eu o intrebare, sper sa ma poata ajuta cineva.Legea 24/2007, art. 12. punctul 5.
" In cazul arborilor ornamentali (tei, salcam, castan, artar, mesteacan, stejar) plantati pe spatiile verzi din domeniul public, precum si al celor plantati in aliniamente in lungul bulevardelor si strazilor, pe terenurile din zonele urbane si rurale, este interzisa interventia cu taieri in coroana acestora, cu exceptia lucrarilor de eliminare a ramurilor uscate sau a celor care afecteaza siguranta traficului pietonal si rutier, a imobilelor aflate in apropiere, precum si a celor de pe traseul retelelor aeriene. La mine in oras se taie toti teii, nu tine nimeni cont de lege. Am un tei la geam, daca vin sa-l taie intentionez sa fac scandal.Ce pot face?Am legea de partea mea dar nu tine nimeni cont.Va veni politia locala, ii voi arata legea si probabil ma vor conduce la sediu.Am vreo sansa in demersul meu?In tara asta mori cu dreptatea la gat? Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Taiere nuc Diana.F Diana.F Buna ziua. Avem in curtea casei un nuc, plantat de tatal meu, care impinge un perete al terasei, cu pericol de daramare. Am nevoie de autorizatie pentru taiere? (vezi toată discuția)
Taierea unui nuc de pe proprietate privata mariapopescu mariapopescu Pentru taierea unui nuc crescut razlet pe proprietate privata este nevoie de autorizatie? Legea din 2008 care completeaza legea pomiculturii din 2003 ce ... (vezi toată discuția)
Cum pot să protejez un nuc de tăierea crengilor? PETRE17 PETRE17 Bună seara.Am un pom mai precis un nuc plantat de mama mea în 2013 în fața boxei mele de lemne,pomul nu atinge linile de curent,crengile nu sunt pe boxa ... (vezi toată discuția)