avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Bună seara. Vă rog să aveți amabilitatea de a-mi răspunde la următoarea întrebare :
Dacă sunt registrator medical încadrat pe hârtie în departamentul Statistică însă locul de munca propriu-zis este în Laborator de imagistica-Radiologie, programul meu nu ar trebui să fie de 6 ore pe zi, la fel ca și colegii mei ( asistenți, medici)? Conform legislației în vigoare personalul, inclusiv cel auxiliar sanitar,beneficiează de un program redus în activitatea de radiologie.
Teoretic...
Mulțumesc! Sunt foarte importante răspunsurile dvs pentru mine pentru că duc o luptă cu angajatorul și vreau să stiu dacă am sau nu am dreptate.

Alte discuții în legătură

Program ture radiologie padurean irina padurean irina vreau sa va intreb daca e legal sa se lucreze 12 ore in lab radiologie? mai nou ni se impune un program 12 cu 24.....??? multumesc! lucram in 3 ture! (vezi toată discuția)
Indemnizatie 500 lei pentru asistenti Camy88 Camy88 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la aplicarea ordinului 3301/791/2023 privind stabilirea conditiilor pentru punerea in aplicare a dispozitiilor art. 3^1 ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale conditii deosebite de munca vilica123 vilica123 Buna ziua! Lucrez ca registrator medical la Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti, in urma ... (vezi toată discuția)