avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declaratia 112 ianuarie 2019
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declaratia 112 ianuarie 2019

Buna ziua, la contract de munca cu timp patial ( 2 ore, in afara functiei de baza), la completarea D 112 imi ia contributiile la salariu minim. Pana in decembrie 2018 a a fost corect. Nu stiu ce gresesc . Mulrumesc!

Alte discuții în legătură

Impozite angajați asociații de proprietari VICTORIABABOI VICTORIABABOI Buna ziua, as dori sa stiu cum se fac retinerile pentru un salariat care are program normal la privat si 2 ore in cadrul asociatiei de proprietari pe functia ... (vezi toată discuția)
Salariul cenzor pensionar mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Spuneti-mi si mie va rog cum se calculeaza salariul unui cenzor pensionat la limita de varsta. Vrem sa i facem contract de munca la o suma neta ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu pentru contract partial de la 01 februarie Doinitza58 Doinitza58 Buna ziua, Am doua contracte de munca de cate 2 ore la doua societati diferite cu salariile brute de 1000 lei respectiv 875 lei. In luna ianuarie salariile ... (vezi toată discuția)