avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Valabilitate bonuri de masă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Valabilitate bonuri de masă

Cât timp sunt valabile bonurile de masă?Un comerciant a refuzat o parte din bonurile de masă emise în luna Ianuarie.O parte au fost din 2018 (refuzate) o parte din 2019 (acceptate).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:59, 21 Februarie 2019
Tichetele de masa sunt valabile până la expirarea datei de valabilitate înscrise pe acestea. (perioada de valabilitate este de un an de la data emiterii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă ... MagdaR MagdaR Bună ziua, am un card de tichete de masă de pe care în urmă cu ceva timp au fost retrase 2 sume fără nici o notificare cu toate că mai folosisem cardul ... (vezi toată discuția)
Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic ... Vl75Al Vl75Al Pana cand pot fi folosite sumele încărcate pe cardul electronic de tichete de masa alimentat ultima data în octombrie 2020?Menționez ca mi s-a spus ca ... (vezi toată discuția)
Card sănătate expirat martie 2019 ionela11 ionela11 Bună seara, Mi a expirat cardul de sanatate in martie anul acesta... Ce trebuie sa fac? Am citit ca valabilitatea cardurilor s a prelungit cu doi ani?... ... (vezi toată discuția)