Sotul meu a luat un credit de nevoi personale in 2007 invaloare de 20 000.chf.Am platit pana in 2010.Din cauza cresterii cursului valutar nu am mai putut platii .M-am mutat de la adresa si nu stiu nici unde a ajuns creditul ,nici cat este.Intrebarea mea este cum pot afla unde a ajuns creditul si cat este si daca pot face o intelegere de plata pentru achitarea creditului la o suma mai mica decat ar fi ajuns in prezent?In 2017 sotul a intrat in posesea unei mosteniri de 1/3din casa parintrasca.
Nu faceti nimic daca ei nu v-au urmarit silit pana acum fiindca datoria s-a prescris avand in vedere ca au trecut +3 ani de la ultima rata achitata de dvs.
Nu faceti nimic daca ei nu v-au urmarit silit pana acum fiindca datoria s-a prescris avand in vedere ca au trecut +3 ani de la ultima rata achitata de dvs.
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Ar fi indicat doar sa va interesati. Dar sa nu efectuati vreo plata. Daca a trecut atata timp, posibil sa fi intervenit prescriptia. Ideal ar fi sa aflati daca s-a inceput vreo executare silita, mai ales ca v-ati mutat de la adresa.
Dar cei care stau acum la adresa din contract ,nici ei nu locuiesc efectiv la adresa si nu pot sa imi spuna daca a venit ceva.Eventual pot afla unde a ajuns cteditul?Unde?Cum?poate pot ajunge cu ei la o negociere a creditului.Din ce stiu creditul afost externalizat la EFG/ERB din Olanda in 2008.
Card efg
Leana1999
In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)