avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nevoi personale neachitat.
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nevoi personale neachitat.

Sotul meu a luat un credit de nevoi personale in 2007 invaloare de 20 000.chf.Am platit pana in 2010.Din cauza cresterii cursului valutar nu am mai putut platii .M-am mutat de la adresa si nu stiu nici unde a ajuns creditul ,nici cat este.Intrebarea mea este cum pot afla unde a ajuns creditul si cat este si daca pot face o intelegere de plata pentru achitarea creditului la o suma mai mica decat ar fi ajuns in prezent?In 2017 sotul a intrat in posesea unei mosteniri de 1/3din casa parintrasca.
Cel mai recent răspuns: Claudia Ene , utilizator 11:51, 23 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu faceti nimic daca ei nu v-au urmarit silit pana acum fiindca datoria s-a prescris avand in vedere ca au trecut +3 ani de la ultima rata achitata de dvs.
acest răspuns util
Nu faceti nimic daca ei nu v-au urmarit silit pana acum fiindca datoria s-a prescris avand in vedere ca au trecut +3 ani de la ultima rata achitata de dvs.
acest răspuns util
Ar fi indicat doar sa va interesati. Dar sa nu efectuati vreo plata. Daca a trecut atata timp, posibil sa fi intervenit prescriptia. Ideal ar fi sa aflati daca s-a inceput vreo executare silita, mai ales ca v-ati mutat de la adresa.
Dar cei care stau acum la adresa din contract ,nici ei nu locuiesc efectiv la adresa si nu pot sa imi spuna daca a venit ceva.Eventual pot afla unde a ajuns cteditul?Unde?Cum?poate pot ajunge cu ei la o negociere a creditului.Din ce stiu creditul afost externalizat la EFG/ERB din Olanda in 2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Card efg Leana1999 Leana1999 In anul 2005 am luat si noi o unitate cu cardul efg trebuia sa platim in fiecare luna o rata am achitat pana in 2010 cand noi am observat ca avem de platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita sotie Catalin T Catalin T Buna ziua, Prin anul 2007-2008 sotia mea a contractat un credit de tip \"doar cu buletinul\" pentru a achizitiona 2 telefoane mobile. La acea vreme nu era ... (vezi toată discuția)