avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen 6920
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen 6920

Am un pfa cod caen 6920,activitati de contabilitate,infintata pe vechea lege a contabilitatii mai exact oug 37/ 2011,care in momentul de fata este abrogata, aceasta ordonanta permitea persoanelor cu studii superioare economice, sa tina contabilitate la societati comerciale pana in 35.000 cifra de afaceri,nefiind membrii Ceccar, intrebarea mea este: obtinand un drept in trecut,acest drept se poate anula cu modificarea noua din legea contabilitatii? Avand in vedere ca am intrunit toate conditiile necesare la momentul infintarii pfa-ului,iar cei de la orc nu au nici un act normativ in baza careia sa te radieze,caci sa obtinut acel cod caen in conditiile impuse de legea ce era in vigoare in acel moment.Astept cu nerabdare un raspuns avizat,va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pfa contabilitate ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, am auzit ca se poate face PFA pentru a tine contabilitatea firmelor mici chiar daca persoana in cauza nu este membru CECCAR. Puteti sa imi spuneti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)
Oug 37/2011 alenka alenka Buna!Lamuriti-ma,deci potrivit acestei ordonante de urgenta orice persoana cu studii superioare (clar economice)poate tine contabilitate!intrebarea mea:am ... (vezi toată discuția)