avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangere penala

am mai multe plangeri penale la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, impotriva unui procuror pentru hartuire, amenintare, santaj.....plangerile sunt depuse din 2018, parchetul refuza sa imi comunice. am urmarit procedura prin adresarea catre procuror de caz cu o cerere solicitand a comunica, apoi procurorului de sectie urmarire penala, apoi procurorului ierarhic, dar fara rezultata. Nu comunica. Refuza total sa comunice, Mai departe unde ma pot adresa?

Alte discuții în legătură

Contestarea solutiei de nup data de catre procurorul de caz martalogu1971 martalogu1971 Care este procedura in cazul solutiei de NUP? Se poate face contestatie la instanta fara a trece prin etapa prim-procurorului ? (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului tyar tyar Buna!As dori sa stiu daca este un termen legal pentru depunerea unei plangeri impotriva rezolutiei procurorului prin care mi se refuza dreptul de conducere.Va ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unei ordonante de neincepere a urmaririi penale IONELA CIB IONELA CIB Am facut in septembrie 2010 o plangere penala la care am primit raspuns azi si nu sumt multumita . E total ambigua. In plangere eu am spus ca eu am fost ... (vezi toată discuția)