avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pot face pe un teren intravilan?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pot face pe un teren intravilan?

Buna Ziua!

Bunica mea detine un teren intravilan in Bucuresti, langa un complex rezidential. Terenul in sine e pur si simplu camp, dar are in componenta si cativa pomi langa o liziera de padure.

Nu avem in plan sa construim ceva pe el deocamdata, si daca am facea-o, in mod normal e nevoie de autorizatie.

Intrebarea mea este, cum il putem folosi pana atunci. Mai exact:

- Putem ridica un cort militar pe el? Cu o piscina gonflabila.
- Putem face gratar?
- Putem sa il folosim pentru depozitare? De exemplu o masina, rulota sau alte obiecte.

Multumesc pentru raspuns

/Alex

PS. Toate actele sint in regula pe numele bunicii mele - act proprietate, cadastru, intabulare.

Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:56, 24 Februarie 2019
Dacă bunica e de acord....puteti.
Nu Bunica e problema. Ci ma refer la Stat/Primarie.
Daca exista impedimente juridice din punct de vedere al statului/primariei sa pun un cort acolo, sa fac un gratar, sa parchez o masina.

Pun intrebarea asta pentru ca nu am vazut nici un vecin de teren facand aceste lucruri.

raluk0207 a scris:

Dacă bunica e de acord....puteti.

Primăria nu o sa va ceara actele de proprietate ale terenului pe care faceti gratar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depozitarea gunoaielor ilegal ? Relu232 Relu232 Buna ziua , am tuns pomii din curte si am adunat mai multe crengi (fara alt ceva), pe care le-am pus in remorca si m-am dus intr-un loc cu mai multe buncare ... (vezi toată discuția)
Constructie casa mica, lemn, paianta irina4041 irina4041 vreau sa construiesc pe un teren intravilan, arabil, o casa foarte mica, din paianta, sau \"sendviciuri\"si trebuie sa stiu daca exista vreun fel de ... (vezi toată discuția)
Formulare actiune in instanta alecurodica alecurodica Buna seara! V-as ruga sa-mi dati sfaturi, punctual, la ce urmeaza: Am probleme cu un vecin care are un loc intravilan , in spatele casei mele,folosit si ... (vezi toată discuția)