avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare factura

Am primit o factura in decembrie 2018 cu plata partiala pentru obtinere marca (firma de tehnica dentara neplatitoare de tva). Am facut nota 203=404 dar ma gandesc ca as putea inregistra 628=401 pana la data obtinerii marci si dupa sa fac nota 203=404 urmata de 205=203 si 6811=205. Indrumati-ma va rog pt ca in bilant nu-mi da bine inregistrata pe 203. Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare corecta factura mijloc fix + ob de inventar GBC GBC Buna ziua! Cum sa inregistrez corect in contabilitate o factura care pe care figureaza, un mijloc fix, un obiect de inventar, o taxa de suport, toate cu ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ch. infiintare srl neplatitor de tva Mariralu Mariralu Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in ceea ce priveste urmatoarele date : 1. SRL a apelat la serviciile unei societati pentru infiintare. ... (vezi toată discuția)
Factura emisa in luna ianuarie 2013 se poate inregistra in decembrie 2012 carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua! Am o situatie si anume aceea ca am primit dispozitie sa inregistrez facturi emise in ianuarie si februarie 2013 in evidenta contabila a lunii ... (vezi toată discuția)