avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate general
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate general

ieri am pus o intrebare in legatura cu o firma nou infintata srl firma inca nu este iregistrata la registrul comertului,probabil in luna decembrie 2009,daca va fi inregistrat i decembrie trebuie sa platesc taxa forfetara sau sa astept pana in 2010 ianuarie multumesc
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 18:43, 19 Noiembrie 2009
firmele infintate in 2009 nu platesc forfetar pe anul in curs.
Este mai bine sa infiintati firma in ianuarie 2010 pentru a fi scutiti de imp.forfetar pt.2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit 2009 firma nou infiintata fara venituri amgmdv amgmdv Pentru o firma nou infiintata (decembrie2009 ), care nu a realizat venituri in 2009, trebuie calculat impozit pe profit? Din cate stiu eu firmele nou infintate ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma ile@n@ ile@n@ Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl, dar fara inceperea activitatii ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua, as vrea sa stiu daca se poate infiinta un SRL, dar cu inceperea activitatii la o data ulterioara, sau eventual rezervarea numelui unei astfel de ... (vezi toată discuția)