avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la RCS-RDS
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la RCS-RDS

Buna ziua.In 2011 am avut contract la RDS-RCS la televiziune si telefonie. Ni s-a dat un telefon pe care l-am pierdut, iar cand am vrut sa reziliem contractul cu ei ni s-a spus ca avem 200 lei de plata pentru telefonul pierdut.Nu am dat acesti bani si am facut contract in alta parte.Acum, in 2019 suntem sunati ca avem de dat 228 lei. Suma asta nu s-a prescris dupa atatia ani? Si daca s-a prescris, va rog sa imi spuneti in baza carei legi pot formula un raspuns catre RCS-RDS. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:56, 25 Februarie 2019
Art 2515 și urm. Cod Civil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract rcs-rds (televiziune si internet) Alex.. Alex.. Buna ziua ! Am un contract cu RCS-RDS pe o durata de 12 luni cu serviciile de internet si televiziune, care expira undeva prin octombrie. Problema este ca sunt ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie/internet petre32 petre32 am contractul standard de la rcs rds pt internet si cablu din 2006 ...acum cateva zile am decis sa reziliez contractul... fost la un birou rds cu o cerere ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament nou rcs rds persoana juridica IoanaJR IoanaJR Buna seara, Ma confrunt de 2 luni cu nepasarea unor oameni care reprezinta compania \\"RCS RDS\\". In urma cu aproximativ 2 luni am fost abordati de un ... (vezi toată discuția)