avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme state de plata si ore suplimentare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme state de plata si ore suplimentare

Lucrez la o societate de 3 ani si 8 luni, ani in care semnatura mea apare pe maxim 10 state de plata. In rest nu, desi ele sunt totusi semnate probabil de doamnele contabile. Deasemenea in nicio luna nu am primit fluturas de salar iar banii ii primim cash. O alta problema e plata orelor suplimentare noi lucrand 240 de ore pe luna in loc de 160/168, nu stiu exact daca atat e maximul lunar. Mentionez ca lucrez la un bar cu program de 16 h/ zi tot a doua zi inclusiv in weekenduri. Orele suplimentare nu au fost compensate de zile libere si cu vreo plata in plus la salar care actualmente e 1000 de lei plus 15 bonuri de 10 lei desi nu acesta e minimul pe economie. Ce as putea face pt a trage angajatorul la raspundere?
Cel mai recent răspuns: deliabrett32 , utilizator 21:27, 11 Martie 2019
Faceti plangere scrisa la ITM. Salariul minim brut pe cartea de munca trebuie respectat. 1000 lei salariu net corespunde unui salariu brut mai mic decat 2080, ceea ce este ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

State de plata semnate de contabile ancutzzaale88 ancutzzaale88 Lucrez la o societate de 3 ani si 8 luni, ani in care semnatura mea apare pe maxim 10 state de plata. In rest nu, desi ele sunt totusi semnate probabil de ... (vezi toată discuția)
Salariu Valentin4231 Valentin4231 Este posibil ca eu ,ca și salariat , sa iau un salariu sub cel minim pe economie ? Adică salariul minim pe economie este în funcție de orele lucrate sau ... (vezi toată discuția)
Bună seara, dacă conform măriri de salariu minim pe economie ... Eugen# Eugen# Bună seara, dacă conform măriri de salariu minim pe economie conform contractului primesc salariul mai mic de minim pe economie cei de făcut? (vezi toată discuția)