avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de creștere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de creștere a copilului

Buna ziua sunt in concediul de crestere a copilului pe 28.05.2019 face 2 ani .sunt însărcinată și ar trebui sa nasc prin august . Mentionez tatăl nu îndeplinește condițiile de concediu de creștere a copilul care sunt pasii care ar trebui sa ii parcurg .?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In acest caz, la terminarea CCC1 - 28.05.2019 -, veti merge la munca si veti anunta angajatorul ca sunteti insarcinata , dupa care , urmati pasii efectuati pentru primul CCCC.
Nu trb depusă o cerere precum sotul nu îndeplinește condițiile de concediu?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa anuntati AJPIS ca sotul nu nu îndeplinește condițiile pentru indemnizatia CCC.
Cand am depus dosar am luat si adeverinta de la anaf ca nu a lucrat deci ar trb sa stie ! Deci angajatorul să îmi facă contract cand face copilul 2 ani nu ?
In ce calitate ati intrat in CCC1, salariata, studenta etc.?

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pt. concediu de maternitate alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Ma numesc Luiza. Sunt in prezent in concediu de crestere si ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, mai exact copilul meu implineste 2 ani pe ... (vezi toată discuția)
Continuitate indemnizatie crestere copil, pentru al doilea copil. ancamaria88 ancamaria88 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire: Momentan sunt in concediu crestere copil,primul copil pana in 26 ianuarie 2014, as vrea sa mai fac ... (vezi toată discuția)