avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Notificare vecin la initiere PUD
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Notificare vecin la initiere PUD

Buna ziua,

Detin un teren intravilan. Am aflat ca la primaria orasului a fost depus dosarul pentru initiere de PUD pentru unul din loturile de teren vecine direct cu al meu. Am gasit anuntul pe site la primarie, dar nu am fost notificat in scris de catre intiator sau de catre primarie, pentru a putea trimite obiectiuni, daca as avea. Am discutat cu un alt vecin si mi-a spus ca el stie ca ar fi trebuit sa fim notificati, asa stipuleaza un ordin al Ministerului lucrarilor publice, altfel nu se poate aproba PUDul in Consiliul local. Puteti, va rog, sa ma lamuriti privind aceasta chestiune? Exista un astfel de Ordin? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan care este extravilan acsaba acsaba Buna ziua, Doresc sa va intreb cum este posibil ca un teren intravilan sa figureze ca teren extravilan. Acum 2 ani am achizitionat un teren care este ... (vezi toată discuția)
Lntocmire puz s0r1n s0r1n pentru intocmirea unui PUZ este obligatori o suprafata de minim 10000 metrii. Este obligatoriu ca cei 10000 metrii sa fie lipiti sau pot sa fie si anumite ... (vezi toată discuția)