avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie titlu stiintific
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie titlu stiintific

Predau la o scoala profesionala si detin titlul stiintific in domeniul in care predau. Ma incadrez la aliniatul 1 al articolului 14. Azi mi s s-a spus ca daca acum optez pentru plata indemnizatiei nu mai pot echivala doctoratul cu gradul 1 in conditiile in care nu am dat inca definitivatul. Intrebarea mea este urmatoarea daca dupa definitivat mai pot opta pentru echivalare cu gradul 1. iar Intrebarea a doua este de ce plata acestei indemnizatii este suspendata pe timpul echivalarii avand in vedere ca este un drept deja castigat.

Alte discuții în legătură

Spor doctorat art 14 legea 153/2017 aliss05 aliss05 Sunt ptofesor, am obtinut titlul de doctor in 2010 , urmand a primii compensatii tranzitorii.In 2012 am echivalat doctorat cu grad 1. Mentionez ca doctoratul ... (vezi toată discuția)
Dacă optez pt indemnizația doctorat pierd gradul i? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt doctor în filologie din 2012. În 2013 am echivalat doctoratul cu gradul I, având deja gradul II. Puteți sa mi spuneți dacă după noua ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru titlul stiintific de doctor/ echivalare cu gradul i conform legii 153/2017 Dana Constantin Dana Constantin Conform legii 153/2017, incepand cu data de 1 iulie 2017, cadrele didactice care dobandesc titlul stiintific de doctor opteaza fie pentru indemnizatia pentru ... (vezi toată discuția)