avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inselaciune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inselaciune

Buna ziua,
Am cumparat o masina cu incheierea unui contract de vanzare -cumparare in urma caruia am achitat proprietarului suma convenita. Proprietarul mi-a inmanat cartea masini si m-a ragut sa-i mai las masina cateva zile lucru pe care l-am si facut. In momentul de fata acesta nu -mi mai avorda masina si va intreb care sunt solutiile legale pentru a intra in posesia bunului contractat?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:39, 27 Februarie 2019
O acțiune în răspundere civilă contractuală pentru nerespectarea celei mai importante obligații a vănzătorului: predarea!
Puteți începe cu o somație prin avocat.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat
Va puteti adresa instantei de judecata, in vederea predarii bunului.

Detineti un contract legal incheiat.

Care sunt sansele de reusita?
Mari, din cele relatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. dețin ... Sagetatoarea Sagetatoarea Am cumpărat o mașină fără act de vânzare cumpărare. Dețin certificatul și talonul mașinii. Ultimul proprietar al mașinii a predat fiscalul celui ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare cumparare dumitrud dumitrud Ce trebuie stipulat in contractul de vinzare cumparare teren si casa daca proprietarul de la care cumpar spune ca terenul il elibereaza in luna martie cind ... (vezi toată discuția)
Inscris pe talonul auto "instrainat catre" ovidiu2014 ovidiu2014 Buna seara. In urma cu 2 ani am vandut o masina cu contract de vanzare-cumparare luat de pe internet, nu de la politie si am scris pe talon instrainat catre la ... (vezi toată discuția)