avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul venit lunar in cazul concediului de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul venit lunar in cazul concediului de crestere a copilului

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o lamurire :
- la veniturile din care se calculeaza indemnizatia de CCC se iau in calcul si veniturile din PFA ?

Cazul este urmatorul :
- sotia este angajata de 2 ani jumate, deci aici este clar , se iau in calcul , veniturile nete din ultimele 12 luni
- in ianuarie am deschis un pfa pe numele sotiei(sotia lucreaza in continuare cu carte de munca ca si pana anum , PFA fiind suplimentar)
- in lunile martie , aprilie , mai si iunie , va avea un venit de aproximativ 80.000 lei pe PFA

Acest venit de 80.000 lei se va lua in calcul atunci cand se va calcula indemnizatia de CCC ?
Mentionez ca venitul va fi doar in aceste 4 luni (martie , aprilie , mai si iunie) .
Daca se ia acest venit in calcul , atunci pot intampina probleme , de genu : de ce are acest venit doar 4 luni ? sau mai stiu ...

Multumesc frumos.

Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
Utilizator_cont, utilizator

Alte discuții în legătură

Activitate pfa in perioada de concediu prenatal si calcul indemnizatie ccc AdnanaI AdnanaI Buna seara, desi am citit toate postarile gasite pe forumul dvs. cu privire la acest subiect tot mai am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta in ... (vezi toată discuția)
Metoda calcul (ccc) concediu/indemnizatie pentru cresterea copilului Q5B4 Q5B4 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, cum se calculeaza (CCC), metoda de calcul pentru concediu/indemnizatia pentru cresterea copilului daca sunt ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie de crestere pentru venit ca pfa grandanat grandanat Am cateva intrebari legate de modalitatea de calcul a indemnizatiei in functie de venitul obtinut ca PFA. Sa zicem ca avem urmatoarea situatie. PFA ... (vezi toată discuția)