copilul meu , de 14 ani ,impreuna cu un prieten a facut o gluma proasta unui alt copil folosindu-se de un id cu nume de fata. Fericit ca a intalnit pe cineva care-l place , cel caruia i s-a facut gluma a vrut sa-si arate potenta si a inceput sa se masturbeze. Amuzat de situatie fiul meu l-a filmat cu telefonul si i-a dat filmul prietenului lui. Acest prieten l-a aratat altor copii, care l-au postat pe you tube si pe un sit trilulilu.Nu mare ne-a fost uimirea cand , după 2 luni , la 6 dimineata ne-am trezit cu mandat de perchezitie luindu-ne calculatorul , telefonul copilului , si toate cardurile de memorie din casa + toate cd-urile. Am fosti dusi cu masina cu sirena:O la DIICOT unde ni s-a spus ca este urmarit penal pentru pedofilie infantilă.
DUMNEZEULE!!!! Am innebunit. Pentru atata lucru...Nu ni s-a adus nici o acuzatie dar i-au cerut sa faca o declaratie pe care n-am vrut sa o dam decat in prezenta unui avocat.Cu asta se ocupă politia in Romania? s-au terminat toate crimele , hotiile ? ...Vor sa distruga viata unui copil ? caci nu va spun ce presiune psihica s-a facut.Acum va rog sa-mi spuna cineva cand vom fi anuntati de acuzatii? Cat avem de asteptat? Intre timp trebuie sa se faca o ancheta socială...si o expertiza la IML sa vada daca a avut sau nu discernamint...Suntem o familie de oameni normali bulversati de situatie cu un copil care plinge intr-una. Ajutor!!!!!!!!!!
Daca nu l-a pus sub acuzare e posibil sa nu fie probleme efective.
Depinde ce face si cealalta partea( vatamata).
Sau depinde si cine este parte vatamata.
Chestia cu gluma si drepturile altora imi pare pertinenta.
ar trebui trasi la raspundere parintii pentru ca nu au supravegheat copilul, la celalalt copil nu va ganditi , daca s-ar fi sinucis din rusine? el ce stare pshihica are poate fi afectat toata viata! Incercati o impacare, cereti iertare de la respectivul.
Citatie diicot
mt1
Buna ziua!
Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)