avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare rjip la o Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare rjip la o Intreprindere individuala

Platile facute ca si asigurari sociale pentru vechime pensii si cele pentru asigurari sociale de sanatate , nu pot fi mentionate ca si cheltuieli in jurnalul de incasari si plati, deoarece se considera ca platitorul beneficiaza de ele . Impozitul pe venit , da?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: vlad196938 , utilizator 06:39, 28 Februarie 2019
Le treceti pe toate dar separat, atunci cad faceti calculul si completati registru de evidenta fiscala si declaratia unica, luati in calcul doar cheltuielile deductibile.
Multumesc , dar este acelasi lucru ca si cum nu le-as mentiona , nu pot sa le iau in calcul . Banii i-am dat statului sa-i foloseasca si eu nu pot sa-i deduc chiar daca efectiv i-am cheltuit . Nu mai stiu de cand este modificarea asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarile de sanatate si cele sociale pot fi deductibile? vlad196938 vlad196938 Buna ziua ! Daca eu ca si intreprindere individuala pe prestari servicii instalatii , fara angajati , imi platesc asigurarile de sanatate si cele sociale , de ... (vezi toată discuția)
Pfa pentru calcularea venitului net pe 2018 Nicoleta 1956 Nicoleta 1956 Am inteles ca pentru anul 2018 nu se mai emit decizi de impunere de anaf. Pe anul 2017 la calcularea venitului net au fost excluse chetuielile cu contributiile ... (vezi toată discuția)
Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)