avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto

Va salut, am si eu o intrebare , vreau sa o achizitionez o masina, aceasta este din anul 2009, nu stiu daca proprietarul are taxa platita si nerecuperata, dar de exemplu daca nu a platit taxa respectiva, acum am inteles ca s-a scos, eu cand o sa merg la inmatriculari o sa platesc taxa respectiva pentru ca el nu a platit-o atunci?
Sau nu se mai plateste asa ceva acum? Sa ma lamureasca si pe mine cineva.

Alte discuții în legătură

Taxa mediu pentru masina inmatriculata in septembrie 2007 ionutiasi ionutiasi Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema. Vreau sa achizitionez o masina din alt judet care a fost prima data inmatriculata in RO in luna sept. ... (vezi toată discuția)
Noua inmatriculare madalynio madalynio Am achizitionat un tiguan pe data de 25.07.2013,masina a fost in leasign din anul 04/2009,si pe data de 26.06.2013 s-a terminat leasingul si primul ... (vezi toată discuția)
Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)