avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CEC declarat pierdut inaintea emiterii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CEC declarat pierdut inaintea emiterii

Am primit un cec emis de administratorul unei soc. din Toplita CEC ul a fost declarat pierdut pe data de 08.12.2008 si emis pe 18.12.2008 de catre admin. soc. eu am firma in Oradea , unde trebuie(in ce localitate) sa depun plangerea pentru inselaciune?
Nu am depus plangere pt ca mia mai eliberat si un BO si am crezut ca rezolvam amiabil . Mai pot depune plangere dupa aproape un an?

Alte discuții în legătură

Cec emis declarat pierdut pneuros pneuros Am primit un cec emis de administratorul unei soc. din Toplita CEC ul a fost declarat pierdut pe data de 08.12.2008 si emis pe 18.12.2008 de catre admin. soc. ... (vezi toată discuția)
Bo refuzat ira_mar79 ira_mar79 buna ziua! am un contract de prest serv cu o soc , mi-a fost emis un bo pe care banca l-a refuzat- nu erau bani in cont.as vrea sa fac plangere penala si sa ... (vezi toată discuția)
Inlocuire bo in format vechi alecsutzu4u alecsutzu4u Buna ziua, Este vorba despre un bilet la ordin scadent peste 5 ani, emis de un partener, care pentru noi reprezinta un element de confort ce va fi scontat ... (vezi toată discuția)