Buna seara,
Va scriu in legatura cu o boacana de-a mea din urma cu 6 luni.
Intr-o noapte, aflandu-ma in stare de ebrietate impreuna cu un prieten, am rupt si sustras 3 stergatoare de la 3 automobile. Am fost retinuti de un echipaj de politie si dusi la sectie. Am cooperat cu organele de ordine, am indicat masinile de la care au fost sustrase acele stergatoare si in declaratie am scris ca regretam faptele savarsite - respectiv am declarat ca nu am baut in scopul savarsirii faptelor. Cei care ne-au retinut si luat declaratii ne-au spus ca e posibil sa scapam cu amenda administrativa. Pana in momentu de fata nu am apelat la serviciile unui avocat.
Astazi a sosit o citatie de la politie care ne cerea sa ne prezentam la sectie - in calitate de invinuiti- (nu se specifica motivul). Nu se specifica nici daca partile vatamate au depus plangere. (nu am mai primit pana in momentul de fata vreo alta instiintare).
Intrebarea/intrebarile mele sunt:
Ce se poate intampla acum cu mine?
Cam la cat ar ajunge amenda, daca este vorba de asa ceva? Pagubele materiale le-am estimat la 300RON.
Tipic romaneste. Desi omul trebuia sa vina la 8 la serviciu, inca nu a venit. O sa mai incercam luni dimineata.
Dar m-a lovit o chestiune: pe citatie fapta era trecuta la articolele 208 si 209. Cum vine asta? Furt/furt calificat?
Ajutoooooooor
adriant
Buna ziua, un prieten al meu a fost prins ca a vrut sa fure sdintr-un supermarket produse in valoare de 2500 RON. Acestia au fost filmati de catre camerele de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal
classicsoul77
Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale.
De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)