avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radierea si scoaterea din evidentele fiscale autoturism
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radierea si scoaterea din evidentele fiscale autoturism

Stimata Comunitate
Am un autoturism de 26 ani, inmatriculat, care sta in garaj, nu circula de 5 ani.dar platesc impozitul. Are toate actele necesare pentru radiere...
Intrebarea: Cu o declaratie pe propria raspundere din care reiese ca am unde tine, pot cere radierea si scoaterea din evidentele fiscale?
Multumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:11, 28 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dispozitiile in domeniu va permit sa incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere,ca detineti spatiu depozitare vehicul,document in baza caruia sa solicitati radierea auto de pe rolul dv fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)