avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Care este plafonul pentru profitul din bursa de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Care este plafonul pentru profitul din bursa de valori?

Am realizat 150 de lei si am de platit un impozit de 15 lei si banuiesc ca nu atinge plafonul fiscal, deci nu trebuie sa platesc nimic.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ARazvan99 , utilizator 22:20, 5 Martie 2019
La impozitul pe venitul din investitii nu este plafon. Plafon este la plata contributiilor sociale. Puteti plati penalizare la anaf de minim 50 de lei pentru nedepunerea declaratiei unice la timp.
Pentru investitii se depune declaratia unica si cand inregistrati pierdere in anul respectivj pierdere care poate fi recuperata in urmatorii sapte ani.
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Sub ce categorie din cele 6 intra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate depune la anaf declaratia unica? Sescio Sescio Buna ziua, stiti cumva daca se mai poate depune la anaf Declaratia unica 212 privind veniturile din chirie pe anul 2020, sau termenul limita este 25 mai 2021? ... (vezi toată discuția)
Pfa fara activitate Anaarepere Anaarepere Buna ziua! Detin un PFA dar as vrea sa renunt la contractele pe care le am in momentul acesta si o perioada sa nu mai am activitate pe el. Este posibil sa il ... (vezi toată discuția)
Pfa impozite Gabi Chirila Gabi Chirila Buna ziua! Care sunt datoriile pe care le voi avea dacă îmi înființez un pfa? Mulțumesc frumos pentru un răspuns urgent! (vezi toată discuția)