Eu nu am un domiciliu stabil locuiesc la un domn care ma întreține nu am venit am un bebe de 1 an cu fostul prieten care a recunoscut copilul deci e trecut pe certificatul de nastere in cazul in care cere încredințarea minorului si domiciliul la el are vreo sansa sa.mi ia babele?tin sa mentionez ca el are de la serviciu si un stimulent de creștere deoarece eu neavând serviciu Imi zice mereu ca neavând nimic poate sa mi.l ia
Sanse mici, precum va spune dnulavocat. DAR....cata vreme dvs stati la mana unei alte persoane sa va intretina pe dvs si implicit copilul....lucrurile pot functiona azi si maine nu! Si daca veti pleca cu copilul din aceasta relatie, sansele tatalui vor creste pe buna dreptate. Asa ca ganditi-va sa va luati,la un moment dat, o slujba. Omul cu care traiti nu e parintele copilului dvs, Dvs in schimb sunteti parintele lui. Prin urmare, inainte de toate dvs sunteti obligata sa asigurati traiul copilului, nu actualul dvs partener.
Martonze
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
După 1-2 ani, tatăl poate lua copilul cu şanse considerabile, numai să vrea. El are dovada stimulentului de inserţie, cu asta dovedeşte că el s-a îngrijit de copil de la naştere până la reluarea serviciului şi poate afirma că între el şi copil este o indistructibilă relaţie de ataşament.
Divort
Mdg Mai
Buna seara. S.a pus problema divorțului, avem 2 copii minori de 3 ani jumate si respectiv 10 luni, intrebarea este: copii raman la mama chiar daca mama nu ... (vezi toată discuția)