avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... certificat de handicap
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

certificat de handicap

Buna seara ,baiatul meu in virsta de 36 ani a obtinut certificat de handicap gradul 1 grav cu insotitor pina in 2005 iar dupa aceea din 2006 nu a mai avut drept de insotitor a ramas cu gr 1 grav fara insotitor ,boala fiind aceeasi de la nastere tetrapareza spastica care este motivul anularii insotitorului .Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
bari nina, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:50, 2 Martie 2019
Comisia de Expertiză a tras concluzia că nu are nevoie de însoțitor, deoarece se poate îngriji singur. Probabil că se deplasează singur pe picioarele lui, se poate îmbrăca singur, poate mânca singur....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate pentru persoana cu handicap bogdan1111 bogdan1111 Buna ziua. Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Eu am 26 de ani si sufar de tetrapareza spastica, boala pe care o am din nastere. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate ioana florea ioana florea am unbaiat de 25ani diagnosticat la nastere cu encefalopatie infantile tetrapareza spastica cu certificat de handicap grav 1,decizie medical a grad 1 eliberat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere - compatibil cu pensia de invaliditate gradul i? aly_yoana aly_yoana Un cetatean are indemnizatie de handicap grad 1, pensie de invaliditate grad 1, cu indemnizatie de insotitor, si permis de conducere. Are dreptul sa circule cu ... (vezi toată discuția)