avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit obtinut online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit obtinut online

Buna ziua,
Am cateva site-uri online cu diverse subiecte. Pe fiecare am publicitate Google Adsense. Castig lunar cam 500 euro. Trebuie sa declar acesti bani si sa platesc impozit pentru acest venit?
Va multumesc,
Elena
Cel mai recent răspuns: EllyD , utilizator 00:16, 23 Noiembrie 2009
da, trebuie sa platiti impozit! si sa declarati, si sa va inregistrati ca platitor de impozit la organele fiscale
Va multumesc pentru raspuns. Imi puteti spune cat % se plateste? Exista un procentaj pt persoane fizice?
daca va inregistrati ca si persoana fizica autorizata, veti plati cota de impozit de 16% asupra diferentei intre veniturile si cheltuielile realizate in scopul obtinerii venitului,
EllyD a scris:

Buna ziua,
Am cateva site-uri online cu diverse subiecte. Pe fiecare am publicitate Google Adsense. Castig lunar cam 500 euro. Trebuie sa declar acesti bani si sa platesc impozit pentru acest venit?
Va multumesc,
Elena

Sub ce forma de organizare functionati? PFA, II, IF sau SC?
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2009
Iulian MANEA, Contabil
Buna seara,
Momentan persoana fizica, nu am nici un fel de firma. Nici nu stiu exact cum sa fac. 16% mi se pare foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa- retinere impozit la sursa pentru intermediere? teodor-andrei teodor-andrei Buna seara, Incerc sa gasesc raspunsul la urmatoarea intrebare, pana acum am primit trei raspunsuri diferite (da, nu si mai intreaba :) ). Voi incerca sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 600 trebuie depusa si aplicata si veniturilor obtinute din strainatate ? Virgil2 Virgil2 As doi sa stiu daca pentru venituri realizate in Romania dar din strainatate si declarate cu declaratia 201 se platesc contributii la sistemul public de ... (vezi toată discuția)
Tva incasari google adsense ionescugg ionescugg Salutare, Acum am observat ca anul trecut am depasit cota pentru inregistrare ca platitor de TVA (eu sunt persoana fizica - nu sunt autorizat). Am avut ... (vezi toată discuția)