avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce sentința se poate da pentru vatămare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce sentința se poate da pentru vatămare corporală,conducere fără permis si sub influența băuturilor alcoolice?

Acum două zile, un prieten a condus autoturismul pe drumurile publice neavând permis de conducere și fiind sub influența băuturilor alcoolice. A facut un accident rutier de unde a rezultat vătămare corporală a celuilalt conducător si distrugerea ambelor autoturisme. Mentionez ca alcoolemia prietenului nostru a fost 0.91 in aerul expirat. A fost arestat 24 de ore si apoi eliberat. La ce se poate astepta? Mai vreau sa va spun ca el este si agent de pază la noi in sat. Poate fi concediat pana nu se termina procesul?
Probabil urmeaza sa fie trimis in judecata si condamnat, nu este exclusa o pedeapsa in regim de detentie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - ce pedeapsa ar putea primi? Deea24 Deea24 Buna ziua.Am si eu o intrebare.Cumnatul meu a avut un accident saptamana asta.A condus sub influenta alcoolului,nu a avut centura de siguranta pusa,a mers cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, la sfarsitul lunii mai am avut un accident rutier ... CristiLazar CristiLazar Buna ziua, la sfarsitul lunii mai am avut un accident rutier cu o alcoolemie de 0,52 mg in aerul expirat, iar in sange 1,39, in urma accidentului, au fost ... (vezi toată discuția)