avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Permis de motostivuitorist Germania
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Permis de motostivuitorist Germania

Bună am făcut certificatul pt stivuitor in Germania acum ma gândesc dacă este valabil și la noi în România din moment ce este European. Dc mai trebuie acceptat ISCIR?
Ultima modificare: Luni, 4 Martie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:47, 29 Ianuarie 2022
Trebuie respectate prescriptiile tehnice ISCIR PT CR 8-2009.
Pentru recunoasterea certificatului obtinut in Germania va trebui sa urmati un curs de perfectionare in Romania la o firma autorizata care la terminarea cursului va imneaza si autorizatia de motostivuitorist valabila in Romania.
Ok va mulțumesc frumos pentru răspuns
Bună seara am permis de stivuitor spaniol este valabil si in romania?
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2022
POPA GHEORGHE, Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca
Daca inlocuiti Germania cu Spania, in mesajul meu, veti gasi raspunsul.
Deschideti discutie noua, nu mai postati la discutii vechi pentru a nu obliga pe cei care doresc sa comenteze sa citeasca tot ceea ce s-a scris anterior.
Bună ziua! Ați putea veni cu un răspuns concret va rog frumos? Autorizația, diploma și foia de pregătire profesională este valabilă în Germania? Mulțumesc mult!

Alte discuții în legătură

Valabilitate autorizatie de stivuitorist raducrisa raducrisa Daca autorizatia de stivuitorist a fost eliberata in decembrie 2013 si ultima viza pe talon este din decembrie 2017, autorizatia mai este valabila? In 2018 ... (vezi toată discuția)
Nu am atestat de motostivuitorist Balancristian Balancristian Dacă nu am atestat de motostivuitorist, Dar șefii mă obligă să execut această \" meserie\" (vezi toată discuția)
Buna ziua - recuperare autorizatie iscir pentru stivuitorist de la firma care a platit cursul de perfectionare. Ovi111 Ovi111 Ma adresez dvs cu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv si anume Am lucrat la o societate ca stivuitorist o perioada de 6 ani .Posed atestat si ... (vezi toată discuția)