avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil 1an si 5 luni
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil 1an si 5 luni

Buna seara! Am nevoie de ajutor in privinta custodiei fetitei mele. Eu si partenerul meu nu suntem casatoriti, dar avem fetita. El e cetatean turc. Eu nu mai lucrez de cativa ani, ce conditii trebuie sa indeplinesc pt a castiga custodia ei? El ma ameninta ca daca fac pasul, o sa faca tot posibilul sa nu castig custodia, dar daca indeplinesc conditiile, mi-e greu sa cred asta. Financiar pana ma angajez ma ajuta familia mea, nu e o problema asta. Alta problema e ca tot spune ca eu din casa n-o sa pot scoate fetita daca vreau sa plec, ma santajeaza si ameninta, insa nu pot dovedi asta.. am nevoie de ajutor.. multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să aveți condiții de locuit.
Având în vedere faptul că el se va lupta extrem de tare nu va recomand sa încercați un proces fără avocat.
Dacă va veti judeca bine veti obtine castig de cauza.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Majoritatea clientelor mele întâmpină această problemă: sunt amenințate de parteneri că li se vor lua copiii, însă șansele tatălui sunt infime, contractați serviciile unui avocat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti pleca fara grija din casa partenerului dvs., tatal fetitei.Va mutati cu fetita la locuinta familiei dvs. si, cu ajutorul unui avocat, solicitati instantei sa stabileasca domiciliul copilului la dvs(unde va veti muta, sa stabileasca cum se va exercita autoritatea parinteasca(cutodia) , pensia alimentara ce o va plati tatal si un program de vizita fetita-tata.
Santajul si amenintarile au doar scopul sa va manipuleze. Daca credeti ca este in interesul dvs si al copilului sa va mutati, mutati-va fara nici o grija.
Daca tatal nu va intelege, va puteti plange la politie sau la departamentul pentru straini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie claudiailinca claudiailinca Bună. . Am o întrebare. . Am o fetiță de 3 luni nu sunt căsătorită cu tatăl ei dar locuim în chirie împreună. Părinții lui au o pădure, au o casa ... (vezi toată discuția)
Încredințare minor sugar Andreea200216 Andreea200216 Buna,sunt mama am 17 ani,am o fetita de doar 5 luni,am avut niste probleme cu concubinul meu înainte de nașterea fetitei si prin asta mă refer la ... (vezi toată discuția)
Probleme legate de custodie AndryFlr AndryFlr Buna ziua, Va scriu aici din partea unui prieten de familie care a ajuns efectiv la capatul puterilor si are nevoie de ajutor, pentru binele fetitei lui. A ... (vezi toată discuția)