avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... RECUPERARE TAXA POLUARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

RECUPERARE TAXA POLUARE

SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PENTRU O MASINA CARE A APARTINUT UNEI FIRME CARE IN PREZENT ESTE RADIATA ? PRECIZEZ CA MASINA A FOST INSTRAINATA INAINTE DE INCHIDEREA FIRMEI . AM FORMULAT CERERE LA ANAF PE 7 AUGUST CONFORM OUG 52, DAR NU AM PRIMIT NICI BANII , NICI DECIZIE DE RESPINGERE. LA CERERE AM ANEXAT UN OPIS CU TOATE DOCUMENTELE , INCLUSIV COPIE DUPA CHITANTA .
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
CONS. JURIDIC, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)
Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru Drujescu Drujescu Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa ... (vezi toată discuția)