avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sold mare in registrul de casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sold mare in registrul de casa

Care sunt pasii legali ,implicit notele contabile si declaratiile pentru diminuarea sumei din registrul de casa la finele anului 2018(dorind sa se plateasca impozit pe dividende de 5%)
Ultima modificare: Marți, 5 Martie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Societate care se lichideaza si doreste sa plateasca dividende alina@fabrica alina@fabrica Buna ziua. Am o societate care se lichideaza si doreste sa plateasca dividende in cursul lunii decembrie 2018 din profitul anului 2018. Trebuie sa astept luna ... (vezi toată discuția)
Cass de 5,5% dividende MonicaForneo MonicaForneo Bună ziua, V-as fi recunoscătoare daca m-ati ajuta sa ma lamuresc intr-o privinta. Detin un SRL impreuna cu sotul meu. Nu suntem salariati la firma ... (vezi toată discuția)
Taxe srl Silviu S Silviu S Buna ziua, La infiintarea unui SRL, care sunt mai exact taxele pe care trebuie sa le platesc? 3% pe venit si 5 % din dividende din ce am citit. La suma ... (vezi toată discuția)