In urma VRS-lui in luna ianuaria am primit trei decizii de pensie care trebuiau calculate incepand din :
1. 09.04.2015,
2. 01.12.2015,
3 .01.01.2018
In luna martie am primit talonul de pensie cu drepturi restante pentru aceste perioade, dar suma primita nu corespunde cu calculele facute de mine.
Deciziile de pensie nu le-am contestat pentru ca erau reale, dar suma nu este calculata conform acestor decizii.
Unde pot sa fac plandere pentru o recalculare a sumelor restante, la in stanta sau la comisia de contestatii?
Cu multumiri,
Doina Dobrescu.
Nu este obligatoriu ca dvs. sa fi calculat corect. Este posibil ca impozitul sa fi fost calculat la suma totala, restanta. De avut in vedere impozitul si CAS care se platea in 2015.
Puteti contesta suma totala, restanta si solicita la CJP sa va trimita buletinul de calcul, pe luni cu sumele datorate, restante, pentru perioadele respective, inclusiv impozit si CAS aferent.
calculul este facut de un contabil. Pe mine ma intereseaza daca plangerea de recalculare o depun in instanta sau la comisia de contestatii. Eu nu fac contestatie la decizii, cer recalcularea sumei restante.
Valoarea punctului de pensie o cunoaste toata lumea.
Eu v-am cerut sa postati punctajul mediu anul.
Cat a fost pana acum si cat este acum, dupa recalculare pentru fiecare din cele 3 decizii.
Intre acestea se poate face calculul diferentelor.
Postati toate cele 6 punctaje si va fac si eu calculele.