avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sume restante pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sume restante pensie

In urma VRS-lui in luna ianuaria am primit trei decizii de pensie care trebuiau calculate incepand din :
1. 09.04.2015,
2. 01.12.2015,
3 .01.01.2018
In luna martie am primit talonul de pensie cu drepturi restante pentru aceste perioade, dar suma primita nu corespunde cu calculele facute de mine.
Deciziile de pensie nu le-am contestat pentru ca erau reale, dar suma nu este calculata conform acestor decizii.
Unde pot sa fac plandere pentru o recalculare a sumelor restante, la in stanta sau la comisia de contestatii?
Cu multumiri,
Doina Dobrescu.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 10:18, 6 Martie 2019
Astfel de probleme de regula se rezolva pe cale amiabila.
Mergeti la directorul executiv sau la seful de serviciu stabiliri pensii si confrutati calculele casei cu ale contabilei, daca aveti totala incredere in ea.

Eu m-am oferit sa va fac calculele gratuit.
O asemenea oferta nu mai gasiti.
Le confruntam cu cele ale contabilei.

Desi nu sunt expert contabil, am facut sute de astfel de aplicatii.

Merg pe reusita lor in procent de 100%.

Daca tot ati platit contabila, sa va rezolve ea problema.

Atentie:
Eu nu va oblig sa aveti incredere in mine.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza corect cass-ul la pensie? Neta Neta Intr-un articol am citit ca din pensia avuta se scade (la vremea respectiva) 830 ron si apoi se aplica 5,5%. Verificand pe cuponul meu de pensie am constatat ... (vezi toată discuția)
Pensie mica Paulapaul24 Paulapaul24 Cum este posibil sa vina decizia de pensie mai mica dupa nouă lege a pensilor (vezi toată discuția)
Decizie pensie inger_parasit2013 inger_parasit2013 Buna ziua , intrebare : Mama mea a primit decizie de pensie (pentru limita de varsta) pe care scrie asa: B) - pesnie de asigurari sociale , total drepturi ... (vezi toată discuția)