avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda intarziată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda intarziată

Salut, am primit o amenda in urma cu 1 an jumate de la politia locala pentru o banalitate, ei au spus ca-mi dau avertisment, cand m-au pus sa semnez o foaie goala mi-am dat seama ca fac o greseala si chiar asta a fost. M-am trezit la primarie cu amenda de 100 ron de la politia locala si abia dupa 1 an si 9 luni mi-a venit si acasa ca ma vor soma daca nu o platesc, dar amenda propriu zisa n-a venit niciodata, pe politistul respectiv l-am intrebat daca n-ar trebui sa imi dea o dovada la acel avertisment, dar el m-a pacalit zicandu-mi ca nu-mi mai da nimic,eu am intrebat daca-mi vine ceva acasa si el a zis nu, eu am platit asa zisa amenda,dar intrebarea este mai pot face ceva ? Doamna de la primarie mi-a spus ca multi au fost asa pacaliti.
O seara frumoasă.

Alte discuții în legătură

Amenda polițe locală Intelly56 Intelly56 Buna seara, in urma cu un an am fost amendat de polita locală ca mancam seminte pe banca si mai dadeam cateva pe jos, am fost legitimat de niste agenti ai ... (vezi toată discuția)
Hartuita si amenintata de un politist tyunya tyunya Buna ziua in urma cu un an pe aceasta vreme a inceput totul cu un domn politist din navodari nu vreau sa-i dau nume pentru ca rau se face usor iar bine se face ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva Grapefruit Grapefruit Salutare Am luat in urma cu jumatate de ora o amenda de la politia locala pentru consum de alcool in locuri publice, amenda luata pe nedrept. Cum pot ... (vezi toată discuția)