avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenda Polițe Locală
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenda Polițe Locală

Buna seara, in urma cu un an am fost amendat de polita locală ca mancam seminte pe banca si mai dadeam cateva pe jos, am fost legitimat de niste agenti ai politiei locale, carora le-am explicat ca voi face curat numai sa nu fiu amendat, am vorbit politicos, acestia mi-au spus ca-mi vor da doar un avertisment si m-au pus sa semnez, problema este ca eu am semnat o foaie goală, era seara, eram mai naiv in acele vremuri, l-am întrebat daca n-ar trebui sa-mi dea o dovada, el a zis ca nu-mi mai da nimic(eu am inteles ca nici avertismentul nu mi l-a mai facut), l-am intrebat daca imi vine acasa vreo ceva, dimnealui a zis ca nu. Eu i-am crezut si asa m-am trezit cu amenda de 100 de ron la primarie cand a trebuit sa platesc impozitul. Mentionez ca a trecut mai bine de un an de cand s-a intamplat fapta, se poate face ceva pentru a ma exonera? Nu fac tamtam pentru acea suma, dar sa stiu pe viitor cum sa ma feresc de abuzurile poliției locale si nu doar.
Buna ziua,
teoretic, se poate contesta in termen de 15 zile de la comunicare.
Daca nu ati primit niciun proces-verbal si ati aflat de la primarie sunteti in termenul de contestare.
... Dar, pentru 100 lei nu merita deranjul privind contestarea! ... Contestatia se depune la instanta si poate dura chiar si doi ani un astfel de proces... nu merita atat timp pierdut ... platiti si gata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda intarziată Claudiu9999 Claudiu9999 Salut, am primit o amenda in urma cu 1 an jumate de la politia locala pentru o banalitate, ei au spus ca-mi dau avertisment, cand m-au pus sa semnez o foaie ... (vezi toată discuția)
Primirea unui proces verbal nesemnat de mine. I0NUT I0NUT Buna ziua, am o intrebare legata de un proces verbal incheiat de Politia locala. Am primit proces verbat de la politia locala spunand : Martor : Nu semneaza ... (vezi toată discuția)
Politia locala abuz serviciu. help Leonard999 Leonard999 Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a ... (vezi toată discuția)