Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a luat datele si a zis ok, gata. Am plecat si peste 1 saptmana m-am trezit cu proces verbal si amenda 100 lei. Pe proces scria ca am refuza sa semnez cand nici macar nu mi s-a cerut asa ceva. Pot sa fac ceva sa anulez amenda sau sa-i bag bete in roate agentului ?
Puteti face contestatie,insa este greu de crezut cine minte. Normal ca agentul va sustine ca v-a informat sa semnati,dar ati refuzat,iar dvs sustineti ca nu v-a zis sa semnati.
Deci e greu sa fie crezut cineva.
Da,puteti face contestatie la instanta,dar si plangere la superiori lui.
Problema cea mai grea este ca instanta nu admite testele cu poligraful,doar martorii.
E o situatie dificila.....,mai asteptati sau mai intrati,ca mai sunt si altii care va pot ajuta.
contestati pv-ul la instanta unde s-a produs fapta ... daca considerati ca s-a creat un abuz faceti o adresa catre serviciul de politie locala de care apartine agentul, in care mentionati faptele intamplate
luati legatura cu un avocat pentru a va indruma ...
Acuzat de distrugere
pol27
Buna ziua, am un proces cu vecinul meu care ma acuzat de distrugere de bunuri respectiv ca iam indoit portiera masini cu piciorul intentionat. au fost luate ... (vezi toată discuția)