avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia locala abuz serviciu. Help
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia locala abuz serviciu. Help

Acum 1-2 saptamana am fost oprit de politia locala in parc. Motivul, viteza prea mare in parc cu bicicleta. Asistentul m-a asigurat ca este avertisment, mi-a luat datele si a zis ok, gata. Am plecat si peste 1 saptmana m-am trezit cu proces verbal si amenda 100 lei. Pe proces scria ca am refuza sa semnez cand nici macar nu mi s-a cerut asa ceva. Pot sa fac ceva sa anulez amenda sau sa-i bag bete in roate agentului ?
Cel mai recent răspuns: Leonard999 , utilizator 19:06, 27 Septembrie 2013
Cum as putea sa fac plangere la superiorii lui? Merg la sectia respectiva?
Da,mergeti la politie,interesati-va unde este sediul cel mare al politiei judetene sau al Capitalei ( depinde unde locuiti). Nu trebuie sa platiti avocat,stiu ca ptr 100 lei nu se merita nici sa lupti,dar cel putin stii ca mergi intr-o lupta si ca vrei sa lupti impotriva coruptiei si a birocratiei.
Oricum,agentul acela cu ce poate dovedi ca te-a pus sa semnezi si nu ai vrut?
din ce am inteles in cazurile astea judecatorul crede politistul chiar daca aduc martori, daca stiti vreun avocat care ma poate ajuta pe moca. Sunt din capitala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara 1715 1715 am primit o amenda in valoare de 1000 de lei de la politia comunitara.... am parcat neregulamentar dansii au venit sa-mi dea amenda, m-am certat cu dumnealor, ... (vezi toată discuția)
Amenda polițe locală Intelly56 Intelly56 Buna seara, in urma cu un an am fost amendat de polita locală ca mancam seminte pe banca si mai dadeam cateva pe jos, am fost legitimat de niste agenti ai ... (vezi toată discuția)
Problema permis suspendat ContSters320491 ContSters320491 Buna ziua, Seara trecuta am patit un mic ghinion circuland cu autovehiculul personal dupa ce am luat o curba am oprit masina pe un trotuar ghinionul meu a ... (vezi toată discuția)