avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda politia comunitara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda politia comunitara

am primit o amenda in valoare de 1000 de lei de la politia comunitara.... am parcat neregulamentar dansii au venit sa-mi dea amenda, m-am certat cu dumnealor, apoi au venit cei de la circulatie si m-au amendat... acum m-am trezit si cu o amenda de la politia comunitara, amenda de care nu stiam deoarce nu mi s-a spus nimic.... in procesul verbal al amenzii scrie ca am parcat neregulamentar si am lovit un politist comunitar, lucru total neadevarat...este trecut acolo si un martor. ce pot face? cum o pot contesta? de la politia comunitara am fost asigurat ca din partea dumnealor nu se prezinta nimeni la proces...? am sanse sa castig la contestatie? daca da ce trebuie sa fac? amenda nu trebuia sa aiba si o ora la care s-a petrecut incidentul, asceasta nu are decat data....?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 00:31, 17 Decembrie 2010
conetstatia se depune la judecatorie, in termen de 15 zile de la primirea procesului verbal.
nu puteti fi sanctionat de 2 ori pentru aceeasi fapta contraventionala.
acum depinde si de ce a fost scris in cele 2 procese verbale de contraventie.
cam greu de crezut ca veti castiga procesul .
politistii de la circulatie de ce au venit ?
cine i-a chemat ?
daca cei de la circulatie v-au sanctionat pentru parcare neregulamentara si ati si platit amenda atunci aveti sanse de a contesta si anula procesul verbal al celor de la politia comunitara.
succes
dar mai imi trebuie martor, ceva? eu nici macar nu stiam de aceasta amenda.... amenda are doar data trecuta, nu trebuia sa aiba si ora?
amenda de la circulatie am primit-o pentru altceva... seful politiei comunitara m-a asigurat ca din partea lor nu va veni nimeni la proce, in aceste conditii am sanse?
doberv a scris:

cam greu de crezut ca veti castiga procesul .

In foarte multe cazuri se cistiga procesul, asa ca merita incercat.

Bafta!

Alte discuții în legătură

Amenda trecere neregulamentara fără proces verbal Iiordacha Iiordacha Buna ziua, Azi am trecut neregulamentar, paralel cu trecerea de pietoni la 5 metri. Nu au fost masini si nu am încurcat traficul. Am fost oprit și ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie in alb elenalu elenalu Tatal meu a fost oprit undeva in tara pt.depasirea vitezei legale(a fost luat cu radarul). Dupa ce si- dat datele politistului care l-a oprit , a stat sa i se ... (vezi toată discuția)
Poate sa ma amendeze pt neoferit relatii cine conducea masina?? aidu aidu Am primit 200 lei amenda, in temeiul prev. art. 2 alin 31) Legea 61/1991, pt ca m-au invitat sa dau relatii cine conducea masina (parcata, chipurile ... (vezi toată discuția)