am primit o amenda in valoare de 1000 de lei de la politia comunitara.... am parcat neregulamentar dansii au venit sa-mi dea amenda, m-am certat cu dumnealor, apoi au venit cei de la circulatie si m-au amendat... acum m-am trezit si cu o amenda de la politia comunitara, amenda de care nu stiam deoarce nu mi s-a spus nimic.... in procesul verbal al amenzii scrie ca am parcat neregulamentar si am lovit un politist comunitar, lucru total neadevarat...este trecut acolo si un martor. ce pot face? cum o pot contesta? de la politia comunitara am fost asigurat ca din partea dumnealor nu se prezinta nimeni la proces...? am sanse sa castig la contestatie? daca da ce trebuie sa fac? amenda nu trebuia sa aiba si o ora la care s-a petrecut incidentul, asceasta nu are decat data....?
nu puteti fi sanctionat de 2 ori pentru aceeasi fapta contraventionala.
acum depinde si de ce a fost scris in cele 2 procese verbale de contraventie.
cam greu de crezut ca veti castiga procesul .
politistii de la circulatie de ce au venit ?
cine i-a chemat ?
daca cei de la circulatie v-au sanctionat pentru parcare neregulamentara si ati si platit amenda atunci aveti sanse de a contesta si anula procesul verbal al celor de la politia comunitara.
succes
amenda de la circulatie am primit-o pentru altceva... seful politiei comunitara m-a asigurat ca din partea lor nu va veni nimeni la proce, in aceste conditii am sanse?