avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mai e obligatoriu supravegherea video pt magazine?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mai e obligatoriu supravegherea video pt magazine?

Buna ziua am si eu o intrebare legata de analiza de risc ,care practic ma obliga sa imi instalez camere de supraveghere video ,si senzori de miscare cu alarma etc...si astea toate doar cu firmea autorizate care pe un kit cu 3 camere cer intr 2400-2800lei iar pe sistemul de alarma cu senzor de la 1200 in sus ,ideea e ca magazinul e in curtea casei mele,plus ca ei zic ca e obligatoriu da daca mi se sparge magazinul nu ma ajuta cu nimic ,deci de ce mai e obligatoriu?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
asteri, utilizator
Cel mai recent răspuns: asteri , utilizator 09:07, 7 Martie 2019
Trebuie sa va conformati legislatiei in vigoare.
Neconformandu-va puteti primi amenzi contraventionale ori de cate ori sunteti vizitat de politie.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Autorizatie urgent jambonica jambonica Am o societate de instalatii si am fost solicitat de catre o asociatie de proprietari pentru a le monta camere video pe scara blocului. Mentionez ca nu ma ... (vezi toată discuția)