avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de relocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de relocare

Buna ziua. Am fost azi la șomaj si am intrebat dacă ii plateste statul prin prima de relocare(eu o să beneficiez de această primă) si soției mele chiria(căci v-om sta in aceiași chirie); si a zis că nu stie. Am nevoie de un răspuns...
Ultima modificare: Miercuri, 6 Martie 2019
Florentin1234bc, utilizator

Alte discuții în legătură

Despre relocare Tina 2 Tina 2 Buna ziua,locuiesc in Fagaras, sunt somera de o luna,vreau sa îmi cumpar un teren în comuna Sanpetru,jud.Brasov,pentru a ne costrui o casuta în decursul ... (vezi toată discuția)
Relocare in bucuresti maria.miron maria.miron Buna ziua! Doresc sa va intreb daca doresc sa ma relochez in Bucuresti pentru un job care ma motiveaza, angajatorul imi poate plati relocarea, cum ar fi de la ... (vezi toată discuția)
Disponibilizat- ce drepturi am ? Leutz_bv Leutz_bv Buna ziua ! Eu lucrez la un depozit frigorific Kaufland de 2 ani jumatate , iar astazi am aflat ca din data de 1 Martie nu vom mai lucra din cauza ca depozitul ... (vezi toată discuția)