avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Despre relocare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Despre relocare

Buna ziua,locuiesc in Fagaras, sunt somera de o luna,vreau sa îmi cumpar un teren în comuna Sanpetru,jud.Brasov,pentru a ne costrui o casuta în decursul unui an(sotul se va ocupa).Eu vreau sa îmi iau o chirie în Sanpetru,sa ma angajez în zona.Intrebarea mea este,,,,mai beneficiez de bani de relocare de la stat,daca o sa am teren si peste cateva luni autorizatie de constructie?Va dura mai bine de un an pana terminam costructia si o vom intabula.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recepție casă. Zimbrulu Zimbrulu Bună ziua. În anul 2017 obținem autorizație construcție pentru o casa cu doua apartamente (duplex) ISC începerea lucrarii..etc absolut totul perfect ... (vezi toată discuția)
Casa nationalizata Putzmihaela Putzmihaela Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat, casa cumparata cu legea 112, pe CF suntem trecuti proprietari pe constructii noi pe teren statul roman , teren pentru ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unei hotarari care sa tina loc de act vanzare_cumparare adi_topor adi_topor In anul 2006 am dobandit prin licitatie un teren de 300 m concesionat am facut documentatia ptr contructia casei (am obtinut autorizatia de constructie) si in ... (vezi toată discuția)