avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obtinerea unei hotarari care sa tina loc de act ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obtinerea unei hotarari care sa tina loc de act vanzare_cumparare

In anul 2006 am dobandit prin licitatie un teren de 300 m concesionat am facut documentatia ptr contructia casei (am obtinut autorizatia de constructie) si in anul 2009 am inceput costructia casei ,nemai avand posibilitatea financiara de a termina casa am vandut-o altei persoane casa in momentul vanzari era nefinalizata .intre mine ca vanzator si cel care a cumparat am facut o chitanta de mana cu un martor ca eu iam vandut casa inceputa de mine si nefinalizata.terenul pe care este costruita casa este concesionat de la primarie .cel care a cumparat de la mine constructia inceputa de mine sete plecat din tara si nu a mai mers sa plateasca concesiunea .concesiunea si toate actele figurand tot pe numele meu CUM SA PROCEDEZ SA IL ACTIONEZ IN JUDECATA CA INSTANTA SA DE O HOTARARE CARE SA TINA LOC DE CONTRACT DE VANZARE CUMPARARE SI DE CE ACTE AM NEVOIE SAU DACA STIE ALTCINEVA CE POSIBILITATE EXISTA SA REZOLV INTR_UN FEL

Alte discuții în legătură

Obtinere hotarare care sa tina loc de contract de vanzare-cumparare adi_topor adi_topor in anul 2006 am dobandit prin licitatie un teren de 300 m concesionat am facut documentatia ptr contructia casei (am obtinut autorizatia de constructie) si in ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agafia.staicu agafia.staicu Buna ziua.Am o intrebare,la care cred ca sunteti cei mai informati pentru a-mi da un raspuns corect. In anul 1996 am obtinut(prin licitatie)un teren pe care ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)